Bouw update april

Bouw update april

Donderdag 21 maart hebben we de kijkmiddag gehad in Zevenaar. Tijdens deze middag is er eerst kort iets verteld over de stand van zaken, de planning en een prognose van de opleveringen van de eerste woningen. Vervolgens mocht iedereen in zijn eigen woning kijken. De bouwnummers 7 en 8 waren op dat moment al voorzien van de binnenwanden. Er kon dus een goede indruk opgedaan worden van de woningen.

Update

De daken van het eerste blok (bouwnummers 1 t/m 8) zijn voorzien van dakpannen. Het metselwerk met uitzondering van de bergingen is bij dit blok gereed. Op dit moment worden de eerste woningen gevoegd en zijn de steigers van de bouwnummers 6 tot en met 8 gedemonteerd.

Bij blok twee (bouwnummer 9 t/m 17) zijn vorige week alle woningen voorzien van dakkappen. Het metselwerk van de bouwnummers 12 t/m 17 is in volle gang, alleen ‘onder de goot’ moet nog gemetseld worden. Het metselwerk van de bouwnummer 9 t/m 11 is net gestart.

Volgende week worden de dakkappen gedraaid van de bouwnummers 22 t/m 24. Naar verwachting zijn begin/halverwege mei alle dakkappen gedraaid.

 

Oplevering

Tijdens de kijkmiddag is er een voorzichtige prognose van de opleveringen afgegeven. We hebben aangegeven dat we verwachten de eerste woningen uit blok 1 op te gaan leveren voor de bouwvakantie. We zitten nog in een vroeg stadium maar op dit moment verwachten we dat alle woningen uit blok 1 (bnr 1 t/m 8) opgeleverd worden voor de bouwvakantie. De bouwvakantie is van 29 juli t/m 16 augustus. (week 31 t/m 33) Let op! Dit is een prognose, aan deze planning kunnen geen rechten worden ontleend.